Vikingfest

Cirkus Dos Mosquitos og Fritt Vilt har gått tilbake til vikingtiden og kan nå by på en helt unik opplevelse, helt nytt show, spennende mat og en fantastisk lokasjon!

Ta en titt på bildene og bli med oss på Vikingblot!
Tro det eller ei, alle bildene av effekter er tatt på vår lokasjon 

[themify_button style=”xlarge flat rect outline” link=”#contact” ]Bestill Show[/themify_button]

Lavoene er perfekte til vikingblot, vi har 25 varmegrader inne på vinteren og på sommeren så åpner vi opp alle veggene så lyset kommer inn..og vi har plass til 300 mennesker om vinteren og 1000 om sommeren.

viking3

For at stemningen fra år 900 skal bli så riktig som mulig, har vi fått tak i dekketøy tilsvarende det som de hadde på den tiden. Det var terrakotta krus og tretallerkener og vi har fått laget bestikk som fungerer og ser tidsriktig ut.

viking2

Gjestene kjører kanefart og blir møtt av den mektige guden ODIN og hans kone, den vakre kjærlighetsgudinnen FRIGG til hest.
Alle gjestene får ordentlige vikingklær og hjelmer. Noen er krigere, andre er treller

viking4

Før maten så skal hver landsdel ha på plass sine høvdinger og treller, det avgjøres med kappestrid.
Maten består av skikkeligvikingkost, barkebrød med dyrekjøtt til forrett og helstekte møre kjøttstykker til hovedrett.  Selv desserten er slik vikingene laget den, Skogsbær med honning….NYYYDELIG!!!

viking5

Show
Show
Show

Juleshow

Velkommen inn i varmen!

Du har ikke opplevd skikkelig julestemning før du har vært her! 

Først kommer dere til et hav av fakler som viser vei opp til lavoene og deretter blir det kanefart for alle i en kjempestor vogn. Dere sitter på reinsdyrskinn og har det godt og varmt.

På toppen blir dere møtt av en vakker snøprinsesse til hest som inviterer dere til fest i sitt flotte is-slott, brrrrr dette ser kaldt ut!! Men her er det godt og varmt og masse julestemning.

Vi har mange spennende julemenyer, så mette skal dere bli. Underholding skal dere få og danse skal dere gjøre, til Norges beste partyband Cirkus Dos Mosquitos!

Da håper vi at dere vil ha julebordet deres her hos oss, vi kan garantere at det blir vellykket!!

[themify_button style=”xlarge flat rect outline” link=”#contact” ]Se bilder[/themify_button] [themify_button style=”xlarge flat rect outline” link=”https://www.youtube.com/user/themifyme” ]Youtube[/themify_button]

Blues Brothers Show

Showet kan nå oppleves på en Scene nær deg!!!

Med dansere, egen blåserekke, og dresser , hatter og svarte solbriller, så er dette en energipakke av de sjeldne!

[themify_button style=”xlarge flat rect outline” link=”#contact” ]Bestill Show[/themify_button] [themify_button style=”xlarge flat rect outline” link=”https://www.youtube.com/watch?v=fbZP2UYuLos”]Youtube[/themify_button]

Discoshow

Et skikkelig 70-talls Disco show med Ville klær, høye platåsko, og sølvsminke. Vi har med oss blåserekke og friske dansere, og vi gjør de største hit’ene fra disco tiden.

[themify_button style=”xlarge flat rect outline” link=”#contact” ]Bestill Show[/themify_button]