Blues Brothers Show

Showet kan nå oppleves på en Scene nær deg!!!

[themify_button style=”xlarge flat rect outline” link=”#contact” ]Bestill Show[/themify_button] [themify_button style=”xlarge flat rect outline” link=”https://www.youtube.com/watch?v=fbZP2UYuLos”]Youtube[/themify_button]

Dos Mosquitos møter Blues Brothers

Et av høydepunktene under USA-turneen, sier Oskar Strand, dos Mosquitos’ egen bartender med eikeløv.

Heltene fra Illinois, tok i mot den norske rabalder-kvintetten, og de tilbrakte en uke sammen. Det var jam-sessions, drinking contests, og ville bilturer langs forskjellige Highway’er rundt Chicago. Ved et tilfelle ble det startet en omfattende politijakt etter de to notoriske råkjørerne, som hadde med seg dos mosquitos i sin Bluesmobil. Det hele endte med et døgn i Amerikansk fyllearrest.

Helt uakseptabelt, uttaler Knut Ingolf Brenna, Gitarist og AKAN-ansvarlig.

Vi ble så betatt av de to kule karene at vi har bestemt oss for å sette opp et Blues Brothers show, sier Tom Bogstad, sirkusdirektør i Cirkus dos Mosquitos.

Vi er nå på utkikk etter en mosquitos-mobil, sier Karl-Arne Sjøhaug, kjent som tangentenes Petter Solberg. Jeg tråler e-Bay hver dag i håp om å finne en klassiker.

Showet kan nå oppleves på en Scene nær deg! Med dansere, egen blåserekke, dresser og hatter og selvsagt svarte solbriller, så er dette en energipakke av de sjeldne.

Kontakt